OnderhoudNL Personeel - Vakkrachten

Combineer vakmanschap met zekerheid!
OnderhoudNL Personeel zorgt goed voor haar werknemers. Dat komt omdat we de beste schilders- en vastgoedonderhoudsbedrijven van Nederland bedienen.  We denken dat jij, als trotse vakman met passie voor je werk, ook past bij  OnderhoudNL Personeel. En dat je beter af bent met een arbeidsovereenkomst  van ons.

Ondernemende vakkrachten opgelet! Via OnderhoudNL Personeel kun je langdurig aan de slag bij kwalitatief hoogwaardige onderhoudsbedrijven. Dit in combinatie met eerlijke loonafspraken, trainingen en een pensioen op maat.

Bij OnderhoudNL Personeel maak je deel uit van een samenwerkingsverband voor vakmensen met kwaliteit. Je beschikt over de juiste kwalificaties en zo nodig krijg je (bij)scholing door middel van trainingen. Zo maak je je als vakkracht nog beter inzetbaar. Andersom kun je erop rekenen dat je gaat werken bij bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Immers, zij zijn allemaal lid van OnderhoudNL.

Trainingsaanbod OnderhoudNL Personeel
Als je werkzaam bent bij OnderhoudNL Personeel, werk je niet alleen voor een bedrijf dat lid is van OnderhoudNL, maar werk je ook aan jezelf!
OnderhoudNL geeft je volop de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen als vakkracht. Zodat je groeit in de vak, je ontwikkelt in je vaardigheden en daardoor breder en landuriger inzetbaar bent.

Voor jou hebben we een trainingscatalogus samengesteld met maar liefst meer dan twintig trainingen op divers gebied. Jij bepaalt met jouw vestiging van welke training je gebruik wilt maken.
Dat doe je in het jaarlijks evaluatiegesprek met jouw contactpersoon van OnderhoudNL Personeel. Die leggen jouw wensen naast die van jouw opdrachtgever. Gezamelijk komt daar een persoonlijk ontwikkelingsplan uit voort. En kan je aan de slag!

Als je werkt voor OnderhoudNL Personeel dan werk je aan jezelf en dus ook voor jezelf!