OnderhoudNL Personeel - Welkom op de homepage


OnderhoudNL Personeel investeert in vakmensen. Door samen te werken met Faber kunnen onderhoudsbedrijven, ook met de toenemende vraag aan vakmensen, blijven beschikken over vakmensen met de juiste kwalificaties. Dit in combinatie met eerlijke loonafspraken, trainingen en een pensioen op maat.

Belformulier
Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens. Meer over ons privacybeleid leest u hier.

Kwaliteit voor de toekomst.
Het werkaanbod in de onderhoudsbranche varieert, enerzijds door de seizoenen, anderzijds door de veranderende economische situatie. Onderhoudsbedrijven werken dan ook graag met een flexibele schil. Zo is hun personeelsbestand klein als het moet en groot als het kan. Met de toenemende vraag naar flexibele vakkrachten is het van belang om te zorgen voor kennis en groei van deze groep. Vakkrachten zelf zijn vaak op zoek naar werkzekerheid. Zij willen goed betaald werk, vakgerichte trainingen, een goed pensioen en arbeidsvoorwaarden volgens de cao. Met OnderhoudNL Personeel komen de wensen van onderhoudsbedrijven én vakkrachten samen.

OnderhoudNL en Faber werken samen
OnderhoudNL Personeel is een initiatief van OnderhoudNL en Faber Personeelsdiensten. Koninklijke OnderhoudNL is de ondernemersorganisatie van schilders- en onderhoudsbedrijven en zorgt voor kennisdeling en trainingen.
> Bekijk het trainingsaanbod van OnderhoudNL

Faber Personeelsdiensten is al jarenlang marktleider in de schilders- en onderhoudsbranche. Goed werkgeverschap en oprechte betrokkenheid zijn kenmerkend voor de werkwijze van Faber Personeelsdiensten. Samen investeren OnderhoudNL en Faber met trainingen in de kwaliteit van deze groep vakmensen. Zo bieden we de leden van OnderhoudNL een aantrekkelijk oplossing voor de langdurige inzet van vakmensen die staan voor kwaliteit!